YAYINLARIMIZ

Belediyeden Okullara Destek Devam Ediyor
Bitlis Belediyesi kentteki okullarda eğitim öğretim kalitesinin artırılması için gerekli olan teknik araç ve gereç desteğini tüm hızıyla sürdürüyor.

Bitlis merkez Kurtuluş Özgür Kaya Taşdelen İlköğretim Okulu’na giden Belediye Başkanı Fehmi Alaydın burada okul yöneticileri tarafından karşılandı. Okulun daha önce tespit edilen ihtiyaçlarından yanı sıra bilgisayar monitörleri, klavye, Mouse, kulaklık, çok fonksiyonlu yazıcı ve bilgisayar ram cihazları okulun müdürüne teslim ettiler.

Ziyaretlerinde sürekli olarak Bitlisli çocukların kaliteli ve iyi bir eğitim alması için Belediye olarak imkanları zorlayarak okullara araç gereç ve teknik malzeme yardımı yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Alaydın “Bitlisli çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şartlarda okuyabilmeleri için üzerimize düşen görevi yapmak boynumuzun borcudur. Belediye imkanları dahilinde elimizden geldiği kadar okul ayrımı yapmadan her okulumuza ulaşmaya ve destek vermeye çalışıyoruz. Son olarak bu okulumuzda teknoloji çağının gerektirdiği yenilikleri yerine getirmek için bilgisayar sarf malzemelerinin bulunduğu koliyi müdürümüze teslim ettik. Yaptığımız tüm çalışmalar öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim almaları içindir.” diye konuştu.
Okul çıkışında öğrenciler Belediye Başkanı Fehmi Alaydın’ın etrafını çevirerek sevgi yağmuruna tuttular. Öğrencilerle uzun uzun konuşan Başkan Alaydın daha sonra okuldan ayrıldı.

Anasayfa | Başkan | Projeler | Kurumsal | Bitlis | Haberler | e-belediye | Bilgi Hizmetleri | İletişim