Başkan İsmail Ustaoğlu, gezi ve incelemelerine devam ediyor.

Yayın Tarihi : 2018-01-10 05:26:45

İlk olarak Arıcılık mevkiindeki İl Özel İdaresi tarafından boşaltılan idari binayı gezen Başkan Ustaoğlu, binanın nasıl değerlendirileceği ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Bitlis Belediyesinin şantiyesini gezen Ustaoğlu, çöp kutusu ve otobüs duraklarının yapım aşamalarını yerinde inceleyerek işçilerle sohbet etti. Daha sonra belediyeye ait hayvan barınağını gezen Ustaoğlu, barınak görevlilerinden bilgi aldı. Yeni yapılan ilçe otogarını da gezen Ustaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sağlık ocağı iken bayanlara yönelik sanat merkezine dönüştürülen binayı gezen Ustaoğlu, inşaat çalışmalarını yerinden inceledi. Daha sonra SODES’e geçen Ustaoğlu, İl koordinatörü Necati Kaya’dan brifing aldı. Başkan Ustaoğlu, son olarak Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Bitlis Müdürlüğünü de ziyaret etti.