Başkan İsmail Ustaoğlu’ndan Hal Binasına Ziyaret

Yayın Tarihi : 2017-07-31 11:06:58

Bitlis Belediyesi Başkan Vekili, İsmail Ustaoğlu yeni hal binasında yapılan çevre düzenlenmesi çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Fen İşleri Müdürü Sertaç Buhan ile birlikte yeni sebze hali çevre düzenlemesi çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Ustaoğlu, çalışmaların hızlı bir şekilde yapılarak bitirileceğini söyledi.

Ustaoğlu, Bitlis’in çehresinin değişmesi için bazı yeniliklerin yapılması gerektiğini belirterek, “Çarşı merkezindeki hal binasının artık ihtiyaca cevap vermediğini biliyoruz. Burada esnaflarımıza yerler tahsis edilmiştir. Buradaki son çalışmaları da hızla bitirerek, esnaflarımızı buraya taşıyacağız. Mevcut yerinde yıkılarak çarşı merkezinin ve Bitlis’in hak ettiği görünüme kavuşmasını sağlayacağız” dedi..