Başkan Ustaoğlu esnafı ziyaret etti

Yayın Tarihi : 2017-08-02 07:26:18

Sokak sağlışlatırmasının devam ettiği arif bey ve kazımdirik caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.” Esnafımızın taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz.” Dedi.

Bitlis Belediye başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, vatandaş ve esnafla bire bir görüşmeler yapıp talep ve sorunlarını birinci ağızdan dinliyor. Düzenli olarak esnaflara yönelik ziyaretler gerçekleştiren Bitlis Belediye başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, son olarak çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi. Esnaf ziyareti sırasında gördüğü vatandaşların da elini sıkarak selamlaşan Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, onların da sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi ihmal etmedi. Esnaf ve vatandaşlardan kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için talimat veren Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu’nun bu davranışı esnafın da takdirini topladı.Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, tarihi çarşılar Kent merkezi için önem arz ettiğini belirterek,” bu bölgemize ve diğer bölgelerimize periyodik olarak ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Dedi.

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, ‘Arifbey ve kazımdirik cadelleri Bitlis’imizin en önemli bölgelerinden biridir. Çarşıların bulunduğu yerdeyiz. Dolayısıyla burada ilimizin nabzı iyi bir şekilde tutuluyor. Sürekli bu esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Şehrin nabzını tutan esnaflarımızla bir araya gelip taleplerini, temennilerini, dileklerini dinliyoruz. Burada bizlere iletilen hususlarda programımızda yoksa programımıza dâhil ediyoruz, varsa bilgilendiriyoruz. Yanlış bir şey varsa bunu da ifade ediyoruz. Şehrin nabzını tutmak adına çarşı ziyaretlerimiz şimdi olduğu gibi, bundan sonrada hep devam edecektir. ‘’ Şeklinde konuştu.