Başkan Ustaoğlu, Halk Günü Toplantılarına Devam Ediyor

Yayın Tarihi : 2018-03-12 16:44:56

“Bugün 8’inci halk buluşmamızı iki mahallemizi bir araya getirerek gerçekleştiriyoruz. Vali ve Belediye Başkan Vekili görevinde 8’inci ayı ilimizde doldurduk. Her şeyin en iyisine, en güzeli layık olan bu halkımıza hizmet etme noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. İmkanlarımız arzu edilen her şeyin hayata geçirilmesine yetmese de mümkün olduğunca her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Valilik ve Belediye hizmeti olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sizinle bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini dinlemek istedik. Önümüzdeki süre içinde belediye hizmeti olarak da ilimizin en ücra köşesine de hizmetlerimizi sunma çalışmalarına başlayacağız.”
Halk toplantısına kurum amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.