Başkan Ustaoğlu Yapımına Başlanacak Park Alanlarını Gezdi

Yayın Tarihi : 2018-01-15 05:16:29

"2018 yılında Bitlis'e kimlikli parklar yapacağız"

Bitlis'in dondurucu soğuğuna rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmeyen İsmail Ustaoğlu Kentin farklı mahallelerinde yapılması kararlaştırılan park alanlarını gezdi. Tüm park alanlarını tek tek gezen Başkan Vekili Ustaoğlu, tüm çalışmaların hız kazanması talimatını verdi. Ustaoğlu, " Bitlis Belediyesi olarak en önemli özelliğimiz hızlı olmamız. Projelendirdiğimiz yatırımlarımızı hemen hayata geçiriyor ve kısa sürede bitiriyoruz. Gece gündüz Bitlis'in geleceği için çalışıyor ve hep daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, park ve bahçelerde inceleme yaparken, çocukların ilgisinden kurtulamadı. Gittiği her yerde çevreden çocukların ilgi odağına oturan Ustaoğlu, onlarla sohbet edip, oyuncak hediye etti. Çocukların Vali amcası, çevresini saran çocuklarla tek tek ilgilendi. Ustaoğlu, "Onlar yoksa, ben kendimi terk edilmiş yalnız hissediyorum. Gittiğim her yerde onlarla umutlanıyorum. Onlar bizim yarınlarımız, yaptığımız şeyleri onların geleceğini hesap ederek yapıyoruz" ifadelerini kullandı.