Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, yeni yıla kentte görevli kamu personellerini ziyaret ederek girdi.

Yayın Tarihi : 2018-01-01 00:12:42

İlk olarak kireçtaşı mevkiinde bulunan polis kontrol noktasını ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, il Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve personeli tarafından karşılandı. Daha sonra Hersan Polis Merkezine geçen Vali Ustaoğlu, karakol hakkında bilgi aldıktan sonra personelin yeni yılını kutladı. Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ustaoğlu, göreve başlayan genç özel harekatcılara yeni görevlerinde başarılar dileyerek tatlı ikram etti. Ustaoğlu'nun bir sonraki adresi Bitlis Belediyesi itfaiye müdürlüğü oldu. İtfaiye erleri ile bir süre sohbet ederek yeni yıllarını kutlayan Ustaoğlu, ziyaretlerine Tatvan ilçesinde devam etti. Tatvan'da ilk olarak 10.komando Tugay komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Ustaoğlu, Mehmetçiklere hitaben “Her biriniz sevdiklerinizden uzaksınız. Bizler sizin yaptığınız kutsal görev sayesinde evlerimizde rahat uyuyoruz. Yeni yılınızı kutluyorum. 2018 yılında Bitlis’in huzur güven emniyet şehri olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ustaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Küçüksu Jandarma Karakol Komutanlığı ve jandarma Yol kontrol noktasını ziyaret ederek görevi başındaki askerlerin yeni yılını kutladı. Tatvan Polis kontrol noktasındaki polislerin de yeni yılını tebrik eden Ustaoğlu, Tatvan ve Bitlis Devlet Hastanelerinin acil servislerini de gezerek tedavi gören hastalara şifa diledi. Vali Ustaoğlu, 2018 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen iki bebeğe de altın takmayı ihmal etmedi. Son olarak 112 Acil Komuta Merkezi ziyaret edildi. Vali Ustaoğlu, telsizden 112 ekiplerinin yeni yılını kutladı.