Başkan Vekili Ustaoğlu, park yapım çalışmalarını inceledi

Yayın Tarihi : 2018-06-06 13:02:15

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, kentte yapımı devam eden çocuk parklarını inceledi.

Hüsrevpaşa Mahallesi Cezaevi mevkinde yapılan parka giden Ustaoğlu, çalışanlardan yapım aşamaları hakkında bilgi aldı.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen Ustaoğlu, belediye çalışmalarından memnun olup olmadıklarını sordu.

Ustaoğlu, yapılan parkların çocukları memnun edeceğini ve güvenli bir ortamda oyun oynamaları için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Kentin dört bir yanına parklar yaparak çocukların mutlu olacağı bir ortam oluşturmak istediklerini anlatan Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Büyük parkların yanında küçük park alanlarına da önem veriyoruz. Özellikle mahallelerde parkları evlere yakın yapıyoruz ki aileler bir yandan otururken çocuklarıda doyasıya eğlensinler. Çalışmalarımızı kararlı bir şeklide sürdürüyoruz. Çocuklarımız için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz."

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalar için Başkan Vekili Ustaoğlu'na teşekkür etti.

Daha sonra aynı mahallede yaşayan ve yüksek tansiyondan gözlerini kaybeden Bedrettin Yaman'ı evinde ziyaret eden Ustaoğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yardım konusunda ne gerekiyorsa yanında olacaklarını belirtti.

Belediye Başkan Vekili Ustaoğlu'na Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras'ta eşlik etti.