Başkan Vekili Ustaoğlu, vatandaşlarla iftar yaptı

Yayın Tarihi : 2018-05-22 05:26:38

Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, iftar çadırında vatandaşlarla iftar yaptı.

Bitlis Belediyesi tarafından Gökmeydan'ında açılan iftar çadırında vatandaşlar bir araya gelen Ustaoğlu, kazanların başına geçerek yemek doldurdu.

Başkan Vekili Ustaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyesi olarak başı rahmet ortası mağfiret sonu günahlardan kurtuluş olan bu mübarek ramazan ayını vatandaşlarla geçirmek istediklerini söyledi.

Ustaoğlu, "BETAV'ın katkıları ve Kızılay işbirliği halinde bin 500 vatandaşımıza her akşam iftar yemeği veriyoruz. Yine evlerinde yemek yapamayacak düzeyde olan gıda yardımı yapsakta yemek yapamayacak yaşlı engelli vatandaşlarımıza da sıcak yemeklerini evlerine götürüyoruz." diye konuştu.

İftar yemeğine, Vali Yardımcılarından Tolga Polat ve Tekin Erdemir, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.