Belediye Başkan Vekili İsmail USTAOĞLU'nun "Anneler Günü" Kutlama Mesajı

Yayın Tarihi : 2018-05-13 14:23:21

Sevginin, şefkatin ve fedakârlığın timsali, Cenneti ayaklarının altında gizleyen tüm annelerimizin “Anneler Günü’nü kutluyoruz.

Annelerimiz yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan, yaşantımızdaki en güvenli sığınak ve sıcacık sevgiyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, aziz Milletimize yararlı hizmetlerinden dolayı gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimize en büyük armağandır.

Sevgili Peygamberimizin “Cennet Anaların Ayakları Altındadır” hadisinde ifadesini bulan ve en kıymetli varlıklar olan anneler, her zaman her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktırlar. Çünkü onlar sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenerek, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadırlar. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır.

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, bizleri yetiştirmek için her türlü güçlüğe katlanan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzellik adına her ne varsa gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil; hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri daima göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla dünyanın en kutsi vazifesini yerine getiren başta Bitlisli elleri öpülesi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öperek Anneler Günü'nü en samimi duygularımla kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum…

İsmail USTAOĞLU
                                                                                                                                                                                  Bitlis Belediye Başkan Vekili