Belediye’den Camilerde Temizlik Çalışması

Yayın Tarihi : 2017-09-20 12:31:51

Bitlis Belediyesi tarafından hafta da bir düzenli olarak gerçekleştirilen camilerin temizliği bu yıl da yoğun bir tempoyla devam ediyor. Günde ortalama 2 cami temizliği yapan ekipler başlatılan seferberlik kapsamında bugüne kadar 22 cami temizledi.

TEMİZLİKTEN SONRA GÜL SUYU SIKILIYOR

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Nisan ayının başında başlattığı cami temizliği çalışmalarına hız verdi. Bir camide 5 bayan 3 erkek olarak 8 personel camileri titizlikle temizliyor. Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli haftanın her günü camilerde halıların yıkanmasından camların, aynaların, ayakkabılıkların silinmesine kadar her yeri alkolsüz özel bir deterjanla temizliyor. Hoş bir koku bırakması için de temizlikten sonra gül suyu sıkılıyor.