Bitlis Belediyesi, bahar temizliği kapsamında kent merkezindeki mezarlıkları temizledi.

Yayın Tarihi : 2018-04-06 09:25:53

Çalışmalar kapsamında mezarlık alanlarında genel temizlik ve bakım, onarım çalışmalarına başlandığı belirtilen açıklamada, “Baharla ayıyla birlikte yoğunluk kazanan temizlik çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. Bu kapsamda ilimizde bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım onarım çalışmaları başladı. Yaz aylarının başlangıcı öncesinde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında mezarlık yolları, mezarlıkların yer aldığı alanlardaki yabani otlar temizleniyor, çöpler toplanıyor, çimler biçilerek ağaçlar budanıyor. Vatandaşların ebediyete göçen yakınlarını daha sağlıklı ortamlarda ziyaret etmeleri için belediyemize ne bağlı ekipler tarafından hummalı bir çalışma yürütülüyor” denildi.

Çevre temizliği ve doğanın korunması belediyemizin olduğu kadar her bireyin de sorumluluğudur. Çevremizi temiz tutmak, gelecek kuşaklara daha temiz bir doğa bırakmak için bilinçli olmalıyız.