Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, İtfaiye Haftası dolayısıyla Başkan Vekili Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi : 2018-09-25 11:07:07

Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürü Nazmi Olcay ve beraberindeki personeli, İtfaiye Haftası dolayısıyla Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Vali Ustaoğlu’na çiçek takdim eden İtfaiye erleri, daha sonra Vali Ustaoğlu ile sohbet etti. Vali Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, “İtfaiye, tarihimizde geçmişimizde önemli bir yeri olan bir kuruluşumuz. 304 yıllık bir geçmişi olan bir teşkilatımız. 24 saat esasına göre hizmet veren, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan siz teşkilat mensuplarımızın yaptığı fedakârlık takdire şayan” dedi.
Ustaoğlu, itfaiye personelinin haftasını kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İtfaiye Müdürü Nazmi Olcay ise vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için büyük bir özveriyle görev yaptığını belirtti.