Bitlis rengarenk çiçeklere büründü

Yayın Tarihi : 2017-08-09 07:50:29

Her mevsime özel çiçeklendirme çalışmalarıyla Bitlis’in görselliğine renk katan Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahar aylarının gelmesiyle birlikte mevsime özel çiçek dikimlerine başladı. Titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarda, yaz mevsimi için dikilen bodrum papatyası, vapur dumanı, kadife, yer minesi, papatya gibi çiçekler sadece şehri süslemekle kalmıyor aynı zamanda şehrin yeşiline ton katıyor.

Bitlis’te peyzaj ve çevre düzenlemesi konusunda Bitlis’e yakışır görüntüler ve güzellikler sunmak hedefinde olduklarını belirten Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, hedeflerimiz doğrultusunda göbek ve refüjlerde mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştirerek görsel anlamda estetik bir görüntü kazandırdıklarını kaydetti.

Başkan Vekili Ustaoğlu, “Bitlis Belediyesi Fen İşleri ekipleri olarak peyzaj ve çevre düzenlemesinde 2017 yılının bahar döneminde aynı kentin farklı bölgelerinde çiçeklendirme çalışmalarını takım arkadaşlarımız başlattı. Daha güzel, yaşanabilir, sosyal çevreye duyarlı ve çevreci bir Şehir olma noktasında hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bunun için katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, mevsimine uygun rengarenk çiçekleri ana arterler, rekreasyon alanları, parklar, kavşaklar ve refüjlerde dikimlerine devam edileceği sözlerine ekledi.