Bitlis'te dere yatağı temizliği

Yayın Tarihi : 2018-09-12 12:17:10

Bitlis Belediyesi tarafından kent merkezinden geçen dere yatağında temizlik çalışmaları yürütülüyor.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, yapılan uyarılara rağmen dere yatağının kirletildiğini söyledi.

Vatandaşların dereye çöpünün atmaları konusundan uyarıda bulunan Ustaoğlu, şunları kaydetti: "Vatandaşların bu konuda daha duyarlı olması gerekiyor. Halkımıza iyi bir hizmet vermek için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. İstek ve şikayetlere anında cevap veriyoruz. Daha temiz bir Bitlis için aralıksız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda vatandaşların da bize yardımcı olması gerekiyor. Çok güzel bir deremiz var. Bunu temiz tutmak en önemli görevimiz."