Bitlis’te Yüzlerce Kişi İftar Çadırında Buluşuyor

Yayın Tarihi : 2018-05-21 07:25:43

Belediye Başkanlığımızca, Atatürk Mahallesinde bulunan Gökmeydan iftar çadırında yüzlerce vatandaş bir araya gelerek iftarlarını açıyor.

Ramazan ayı boyunca her gün bin 500 kişiye iftar veren Belediyemiz, yanı sıra 30 gün boyunca konserden, tiyatroya birçok etkinlik düzenleyerek Bitlisli hemşehrilerimize Ramazan’ın coşkusunu yaşatacak. Belediye Başkanlığımız, Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızı birçok etkinlikle buluşturarak, güzel vakit geçirmeleri için özverili bi şekilde çalışıyor.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu ifade eden Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, "Ramazan ayı, paylaşmanın, dayanışma ve sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu kutsal aylardan bir tanesidir. Ramazan ayı küskünlüklerin ve dargınlıkların sona ermesi gereken en hayırlı aydır. Bu bağlamda Ramazan ayı süresince iftar sofralarımızda vatandaşlarımız ile buluşacağız. Tüm halkımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyor, kurulan iftar sofralarımıza vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.