Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yayın Tarihi : 2018-10-18 07:21:59

Bitlis Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde üstyapıya başladı. Alt ve üstyapı ile sosyal ve kültürel projelerle önemli hizmetler yapan Bitlis Belediye, mahallelerdeki yaşam koşullarının iyileştirilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Kenti adeta şantiyeye çevirerek her tarafında hummalı bir çalışma başlatan Bitlis Belediyesi, sezon sonuna kadar işlerin büyük kısmını bitirmeyi hedefliyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, şehrin en çok kullanılan caddelerinden biri olan Feyzullah Ensarı Caddesindeki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt serme makinasının üstüne çıkarak çalışmaları bizzat inceleyen Ustaoğlu, belediye olarak alt ve üstyapı çalışmaları olmak üzere kentte hummalı bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
Özellikle protokol yolu diye tabir edilen ve 2 bin 800 metre uzunluğundaki Feyzullah Ensari caddesinde altyapı çalışmalarını bitirdikten sonra üstyapı çalışmalarına başladıklarını belirten Ustaoğlu, şöyle konuştu: "Bu cadde de başta içme suyu, kanalizasyon, doğal gaz, telekom ve elektrik hatlarını yer altına aldık. Şuan asfalt çalışmasını başlattık. Belediye tarihinin en yoğun ve en kapsamlı altyapı çalmalarını yapıyoruz. Tüm ilin yarım asırlık içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Bu caddemizde altyapı hizmetleri bir kaç gün önce bitirildi ve şuan üstyapıya geçtik. İnşallah ilimiz yarım asırlık ve ciddi kronik problem olan altyapı hizmetine kavuşacak. 2018 Bitlis tarihinin dönüm yılı oldu. Başta alt yapı hizmetleri, kentsel dönüşüm projeleri, tarihi eser restorasyonları, gençlere yönelik park ve bahçe çalışmaları, kadınlara yönelik yaşam ve el sanatları evi ile Bitlis halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bitlis halkı hizmetlerin en iyisine layık. Vatandaşa hizmet etme adına güzel bir yıl geçirdik."