Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, ‘Halk Toplantısı’ düzenleyerek kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla tek tek görüştü.

Yayın Tarihi : 2018-09-19 05:26:32

Vali Ustaoğlu, farklı zamanlara kendisinden randevu talep edenler için genel bir Halk toplantısı düzenleyerek her vatandaşla kendisi bizzat ilgilendi. Kurum amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Ustaoğlu, sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Bu tür toplantıları her 15 günde bir yapacaklarını söyledi. Vali Ustaoğlu, vatandaşların sıkıntılarının giderilmesi noktasında el birliği ile çaba ve gayret içinde olacaklarını ifade ederek, şunları söyledi. “Bizim her zaman sahada ve vatandaşın içinde olmamız lazım. Doğal olarak bizimde kendimize göre bazen mesaimizin büyük bir çoğunluğunu dışarıda geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın bizlerle görüşme noktasında ister istemez bazen aksaklıklar yaşayabiliyoruz. Gerek bizim gerekse bazı kurum amirlerimizin il dışı programları oldu. Bizde vatandaşlarımızın bizimle ilgili randevu taleplerine çare bulma adına bugün sizlerle bir araya geldik. İnşallah bundan sonrada bu tür toplantıları zaman zaman yapmaya çalışacağız. Sizlerin gerek valiliğimizle gerekse belediyemizle ilgili olan şikayet ve sıkıntılarını çözmek için el birliği ile çaba ve gayret içinde olacağız. Bu toplantıda ilgili müdürlerimizde var talepleriniz ve sıkıntılarınızla ilgili anında notlarını alacaklar. Bir an evvel taleplerinizin yerine getirilme noktasında gayretli olacağımızı bilinmesini isterim.”
Vali Ustaoğlu, daha sonra randevu sırasına göre vatandaşlarla görüştü.