İstinat duvarı çalışmaları devam ediyor

Yayın Tarihi : 2017-10-10 10:28:53

Bitlis Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yükseliş,Gazibey ve İnönü Mahallelerinde bulunan yollarda başlatmış olduğu 1000 metre uzunluğundaki ve 2 metre yüksekliğindeki taş istinat duvar yapım çalışmalarını tamamlanma aşamasına geldi.
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, “Kent genelinde tüm mahallelerde yol yapım, bakım ve genişletme çalışmalarının yanı sıra tehlike arz eden yerlere istinat duvarları inşa çalışmalarımız da devam ediyor. Yerleşim yeri merkezinde, yol kenarlarında oluşan ve oluşabilecek toprak kaymalarını önlemek amacıyla istinat duvarı çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı önlemlerini almaya devam ediyor.toplamda 7000 m³ duvar yapıldı. Çalışmalarımız imkanlar dahilinde aralıksız devam edecek” dedi.