Vali Ustaoğlu, Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yayın Tarihi : 2018-09-27 05:18:44

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürü Nazmi Olcay ve personeli ile İtfaiye Haftası dolayısıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen öğle yemeğinde, Vali Ustaoğlu, itfaiye erleri ile uzun uzun sohbet etme fırsatı buldu. 304 yıllık bir geçmişi olan İtfaiye teşkilatının fedakâr hizmetinden dolayı teşekkürlerini sunan Vali Ustaoğlu, “24 saat esasına göre hizmet veren, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan siz teşkilat mensuplarımızın yaptığı fedakârlık bizlere gurur veriyor. Yaptığınız özverili hizmetten dolayı her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu vesile ile İtfaiye haftanızı kutluyorum” diye konuştu.